Scanpack 2015

Vilken vecka det har varit! Scanpack 2015 har levererat en blandning av intressanta möten, häftiga innovationer, lärorika seminarier och många nya kontakter! En otroligt rolig vecka med andra ord.

För mig var veckan lite extra speciell, inte bara för att jag bloggar på Scanpack men också eftersom det var min första mässa som jag varit med och planerat på riktigt och eftersom det var med Ecolean. Istället för en vanlig monter hade vi en juicebar där mässans besökare kunde komma och släcka törsten med juice – packad i våra förpackningar.

Förutom att stå i vår monter hann jag med att lyssna på en del intressanta föreläsare, bland andra Selina Juul, Arash Derambarsh, Lars Wallentin och Anna Annerås. Jag var med på Nord Emballages October Fest, jag åt middag med mina goa kollegor och minglade runt på Incontro och Heaven 23 på Gothia Towers. En mycket bra vecka med andra ord.

Stort tack alla som gjort denna mässa möjlig och så bra!

Vi ses,
Hanna Wallteg

hanna_scanpack

blogg_2 blogg_3 blogg_4 blogg_5 blogg_6