Det där lilla extra

Strax innan jul fick jag och familjen en julklapp från en relativt nyfunnen släkting på Nya Zeeland. Julklappen bestod till stor del av choklad och godis från hennes hemland och en chokladälskare som jag kunde inte varit gladare. Ännu roligare var det att chokladkakornas förpackningar var otroligt fina. Dessa la vi direkt på gottebordet på vårt julfirande. Efter ett tag såg jag att ingen hade ätit dem och undrade varför.

Det visade sig att chokladen nästan var slut men att alla varit så försiktiga med förpackningarna, då de var så fina, att de såg oöppnade ut. Två av förpackningarnas syften var alltså uppnådda, de var fina och tilltalande och de gjorde att man hanterade produkterna varsamt. När det kommer till ätbara produkter tycker jag det är toppen med extra snygga förpackningar, det känns lyxigt utan att man behöver lägga upp innehållet i en skål eller på ett fat – man sparar både tid och disk!choklad_blog

 

God fortsättning!

/Hanna