DaklaPack Europe

  • Plats: B06:06

Beskrivning

DAKLAPACK Group B.V.

DaklaPack Group är en internationell koncern av företag som grundades 1975 under ett annat namn.

Företaget är verksamt under olika handelsnamn, såsom Daklapack.se, DaklaPack France och The Pouchcompany och kunderna betjänas och förses med leveranser i hela Europa från ett och samma centrallager.

DaklaPack Group har filialer i Frankrike, Tyskland, Belgien och Storbritannien.

VAD VI GÖR

Vi tillverkar flexibla plastförpackningar. DaklaPack Group extruderar, trycker och laminerar plastfolie. Från denna folie tillverkar vi främst upprättstående påsar, plastkuvert, bärkassar och återslutbara påsar. Vi tillverkar också laminat som är resistenta mot aggressiva material, till exempel för den petrokemiska industrin.

Vi betjänar våra kunder med ett brett standardutbud av förpackningar, tillgängliga direkt från lager. Vi tillverkar också ett stort antal skräddarsydda förpackningar för specifika användningsområden. Vårt dagliga affärsområde inkluderar också relaterade tjänster, till exempel fyllning av förpackningar, lagerhantering och IKT-lösningar.

INNOVATION

DaklaPack Group bedömer och utvecklar lösningar för frakt- och förpackningsfrågor för ett stort antal företag och organisationer. Vi ansvarar för olika innovationer.

Ett exempel på detta är en unik lösning för befolkningsstudier av tarmcancer: innovativa, förståeliga förpackningar för en äldre målgrupp med ett felfritt sätt att bearbeta förpackningarna, inklusive att sammankoppla data och skicka paketen direkt till deltagarna.

Adressuppgifter
DaklaPack Europe
Kamerlingh Onneslaan 6
8218 MA Lelystad
NEDERLÄNDERNA
telefon
+31 320277900

Varumärken

Representerat företag visas med en bock