Tepro Machine & Pac System AB

  • Plats: B06:40

Beskrivning

Tepro Machine & Pac System har sedan 1979 utvecklat och tillverkat förpackningsmaterial, förpacknings- och automationsutrustningar.
GREENPACK SYSTEM – Miljöanpassad Blisterpack – Environmentally Smart Blisterpack
UNIGRIPPER – Världsledande lösningar inom vakuumlyftteknik – World leading vacuum lifting technology
Blisterpack – Vi är Nordens mest kompletta leverantör av allt inom blisterpack! Med såväl förpackningsdesign, formverktygstillverkning och blisterproduktion i eget hus är vi en snabb, flexibel och pålitlig partner vid uppstart av nya projekt. I GREENPACK System ingår våra miljöanpassade förpackningslösningar med både material och förpackningsmaskiner. Vi har även ett stort sortiment av Standard Vikblister på lager. Nyhet! Nu finns våra populära standard vikblister i utförande anpassat för helsvetsning.
UNIGRIPPER – Originalet! Vakuumlyftverktyg, såväl standard som som kundanpassade lösningar. TimberGripper, BagGripper, BottleGripper och många fler tillämpningar av vår unika teknik. SMS – Standard Module System. Tillsammans har vi på Tepro en stor erfarenhetsbank som hjälper dig att lösa dina behov av automatiserade lyft. Nyhet! Co/Light – lätt och smidig gripper för Collaborative Robots.

Adressuppgifter
Tepro Machine & Pac System AB
Vinkelvägen 10
685 34 Torsby
SVERIGE
telefon
+46 560 27270