Visutech/HP

  • Plats: E00:04, ENT200:08

Beskrivning

Visutech – A passion for print

Visutech är verksamt sedan 1988 och har en stark position som helhetsleverantör av digitala lösningar för den grafiska branschen i Norden. Visutech är HP Indigos partner i Norden sedan lanseringen 1994.

Vår verksamhetsfilosofi präglas av vår passion för tryck och grafisk produktion, hög kompetens inom de områden vi verkar och att alltid sätta våra kunders verksamhet i fokus. Vi väljer vårt sortiment noga för att kunna leverera marknadens bästa tekniska lösningar som gemensamt med vårt höga tekniska kunnande skall kunna erbjuda våra kunder trygghet i sin produktion.

Genom vårt kunskapsdelningsprogram Visutech Digital Academy erbjuder vi kostnadsfri kompetensdelning till den grafiska branschen i aktuella ämnen.

Visutech Digital Academy på Scanpack.
Under Scanpack kommer vi att i regi av Visutech Digital Academy arrangera seminarier i vår monter, som ligger i Svenska Mässans entré. Vi fyller programmet med intressanta talare som delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.
Programmet på scenen modereras av Per-Stefan Gersbro med mångårig erfarenhet från förpackningsbranschen. Han har haft flera framstående positioner i förpackningsföretag och var initiativtagare till Packbridge, där han också var VD under 5 år.
Vi håller nu på med att fylla programmet och pussla ihop agendan. Vi arbetar för att får ett brett och varierat seminarieprogram som samtidigt är både innehållsrikt och matnyttigt.

Vi visar upp våra kunders jobb!
Våra kunder har verkligen satt en hög standard för alla kreativa möjligheter och produktionsmässigt utmanande och effektiva lösningar. Många av dem har genererat spaltmeter i fackpress och flertal branschpriser har delats ut till dem under åren. Vi är stolta över alla fina resultat och kan verkligen se värdet i att visa upp dem.
I vår monter på Scanpack kommer vi att visa upp våra kunders bästa jobb. Kom och kika vad de har producerat och ta del av all kreativitet och smarta lösningar. Det främjar ny inspiration och gemensam utveckling.

HP Indigo på Scanpack.
I montern kommer vi att ha med en HP Indigo digitaltryckpress. HP Indigo erbjuder de mest avancerade digitala tryckpressarna för såväl kommersiell som industriell produktion och har ett generöst utbud av både ark- och rullmatade digitala trycklösningar med hög produktivitet och med enastående kvalitet.

Adressuppgifter
Visutech/HP
Lunnagårdsgatan 3
431 90 Mölndal
SVERIGE
telefon
+46 31 7434100
Följ utställaren på

Produkter

Övriga tjänster

Konferenser, seminarier