Stretch M/T Svenska AB

  • Plats: C01:02

Beskrivning

Vi på Stretch M/T Svenska AB är specialiserade på försäljning av hel- och halvautomatiska sträckfilmsmaskiner, bandningsmaskiner, krympfilmsmaskiner och även specialister på sträckfilm.
Företaget startades under 70-talet och är idag ett av det mest kända företagen i Sverige inom detta specifika område. Med hjälp av denna mångåriga erfarenhet och vår mycket kompetenta personal har vi tagit fram ett komplett sortiment av förpackningslinjer.
Med redan över 10,000 sålda sträckfilmsmaskiner världen över, anses vår leverantör/partner TOSA GROUP vara en av de mest innovativa och världsledande tillverkarna av dessa maskiner.
Tillsammans med varumärken som TOSA Srl, Mimi Srl och CMR Srl. Så anser man idag ha ett unikt sortiment från en och samma leverantör.
Det som gör oss unika är att våra lösningar och system ofta möter kundens behov då vi är med från början av projekteringen för att lyssna på vad kunden söker och därefter föreslår ett skräddarsytt förslag på lösning.
Samtliga maskinlinjer supportas givetvis också av våra egna tekniker och utvecklingsingenjörer samt av vår underhålls- och reparationsservice som alltid finns till hands för Er. Vi har skandinaven som vår marknad med vårt huvudsäte i Sverige. Med vår mångåriga kunskap och erfarenhet och framför allt det fortsatta förtroendet från våra kunder, hoppas vi vara Ert självklara val i framtiden.
Vårt huvudmål är inte att sälja flest maskiner, vårt mål är att ha flest nöjda kunder…

Adressuppgifter
Stretch M/T Svenska AB
Veddestavägen 24
175 62 Järfälla
SVERIGE
telefon
+46 8 7602445