Robatech Nordic AB

  • Plats: B02:62

Beskrivning

Robatech – Effektiv limningsteknik för förpackningsindustrin

Robatech är din partner för innovativa och hållbara adhesiva applikationslösningar världen över. Vi har representationer i mer än 70 länder. Våra utbildade applikationsexperter hjälper dig kompetent i alla frågor gällande limning. Vi stöder dig från planering till idrifttagning av ett limsystem som passar dig. Stöd och underhåll tillhandahålls på ett kompetent sätt. Operatörsäkerhet är av största vikt för oss. Alla Robatech smältsystem har vår patenterade ”CoolTouch” -isolering från smältbehållaren via limfördelare och uppvärmda slangar, upp till applikationshuvudena. Det minskar värmeutsläppet avsevärt och minskar risken för brännskador till ett minimum. Våra åtgärder ökar effektiviteten i din limningsprocess samtidigt som driftskostnaderna sänks samtidigt.

Vi limar någon form. Robatech erbjuder ett brett utbud av kraftfulla och innovativa lösningar för varje limningsprocess för att möta förpackningsindustrins höga krav med hänsyn till produktionshastighet, flexibilitet och effektivitet. De effektiva systemen för smältlims smältning och applicering samt de beprövade system för kall lim applicering uppfyller alla krav vid tillverkning och tätning av förpackningar. Robatechs hållbara limtekniksteknik kännetecknas av noggrann dosering, exakt limhantering, hög tillförlitlighet och enastående prisförhållande.

Precisionsteknik ”Made in Switzerland”. Mer än 40 års aktiv utveckling och kontinuerlig innovation har levererat ett moget produktsortiment. Användning med smältlim och / eller kall lim samt kvalitetskontroll och försäkring – Vår omfattande portfölj erbjuder kompletta lösningar från en källa. Detta ökar effektiviteten och lönsamheten i din limningsprocess. Underhållet är optimerat, nedtider undviks, och system moderniseringar genomförs kostnadseffektivt. Vårt schweiziska familjeföretag står för värderingar som kvalitet, innovation, förstklassig service och hållbarhet för våra kunders fördelar.

Robatech – Din pålitliga partner för exakt limhantering sedan 1975!

För ytterligare information hänvisas till www.robatech.se

Adressuppgifter
Robatech Nordic AB
Ryttarevägen 18 B
302 62 Halmstad
SVERIGE
telefon
+46 35 299 0510
Följ utställaren på

Produkter

Förpackningar, förpackningsmaterial och förpackningshjälpmedel

Lim och limsystem Tejp - övrigt

Övriga tjänster

Rengöring och renovering

Varumärken

Representerat företag visas med en bock