Eyecatcher!

Jag fick hem ett trevligt paket på posten för ett tag sedan. Paketet innehöll en Eyecatcher, som är Orapacs egna 3D Google VR Cardboard. Kul produkt!

Orapac själva säger så här om sin Eyecatcher:

”Orapac har utvecklat en egen 3D Google VR Cardboard med produktnamnet Eyecatcher. Eyecatcher finns inledningsvis att fås med tre olika tryck, Cube, Retro och Stars. Vid behov kan produkten också förses med eget tryck. Linserna och magneterna är förmonterade och Eyecatchern går enkelt att vika ihop. Produktförpackningen har en hängare för försäljning i butiker och förpackningen är designad för att lätt kunna sändas per post.”

Jag tycker att detta är en kul idé och produkt. Nästan lite IKEA-tänk över konstruktionen. Man får hem ett platt paket och får vika och fixa lite och vips så har man en produkt, färdig att använda. Med hjälp av denna kan man sedan förhöja sina upplevelser i olika appar med mera på sin smartphone, den påminner mig lite om ”View masters” som många hade som små. Speciellt roligt är det om man kan få den med ett personligt tryck, det kan ju bli en klockren present dessutom!

Tack så mycket Orapac!

orapac

 

 

 

 

 

 

 

Vi ses

/Hanna