Press och media

Här hittar du allt för dig som jobbar med press och media. Tänk på att du måste ackreditera dig för att komma in på mässan.

Här hittar du allt för dig som jobbar med press och media. Tänk på att du måste ackreditera dig för att komma in på mässan.

Pressreleaser och nyheter

Madelene Breiling, Scanpacks advisory board: Nu krävs samarbete över branschgränserna! 

För Madelene Breiling, utvecklingschef på Löfbergs, blev det första besöket på Scanpack för drygt 20 år sedan en milstolpe. Idag är Madelene medlem i Scanpacks nya advisory board och vill säkerställa att besökare och utställare skapas möjlighet till ett så meningsfullt och engagerat mässdeltagande s...

Nästa år firar Scanpack 60 år med nya innovationer och överraskningar!

Nästa år är Scanpack-år, men det är inte vilket Scanpack-år som helst. Skandinaviens ledande förpackningsmässa firar hela 60 år 2024, något som kommer att uppmärksammas rejält. - 2024 års mässa blir Scanpack extra allt, säger affärsansvarig Monika Ölund.   Att jämföra Sverige 2024 med Sve...

Strategisk design påverkar köpögonblicket

I en tid där människan konfronteras med en uppsjö av valmöjligheter, spelar köpögonblicket en betydande roll. Motherland arbetar med att bygga starka och differentierade varumärken som tilltalar konsumenten på en explosionsartad marknad. – Det gäller att hitta en gyllene balans mellan många olika fa...

Presskontakt

Lisa Moll Börjesson
E-post: lisa.moll@svenskamassan.se
Tel: +46 (0)703-41 17 16

Bilder från Scanpack 2022

Logotyper och banners

Banners

Det finns färdiga banners och grafik som får användas.

Ladda ner banners »

Vilken fil ska jag välja?

EPS: Passar om du använder t ex Illustrator, Photoshop, InDesign eller annat rit-, layout- eller bildredigeringsprogram.

PNG och JPG: Passar till webb-publicering och till t ex Word, Excel, PowerPoint eller annat ordbehandlings-, kalkyl- eller presentationsprogram.

Pressackreditering

Du som är journalist, fotograf eller har ett likvärdigt redaktionellt uppdrag är välkommen att ansöka om pressackreditering till Scanpack. Ansökan ska göras i förväg och besked om beviljad ackreditering meddelas tidigast två veckor innan mässan startar. I ansökan behöver du beskriva ditt uppdrag samt var vi kommer kunna ta del av det publicerade materialet, tryckt eller digitalt. Detsamma gäller för dig som är bloggare eller har stora sociala medie-konto.

På begäran av våra utställare och samarbetspartners ackrediterar vi inte annonssäljare eller säljare av reklamtext och TV-medverkan.

Välkommen att ansöka om pressackreditering här »

Pressreleaser från utställare