Press och media

Här hittar du allt för dig som jobbar med press och media. Tänk på att du måste ackreditera dig för att komma in på mässan.

Här hittar du allt för dig som jobbar med press och media. Tänk på att du måste ackreditera dig för att komma in på mässan.

Pressreleaser och nyheter

Med klimatsmarta förpackningar i fokus: Hallå där Johanna Skans!

Johanna Skans är ny marknads- och kommunikationschef för DS Smith. I år gör hon debut som utställare på Scanpack.   Hej Johanna! Vad kommer ni att presentera på Scanpack?  

Tekniknörderi med Galli på Scanpacks scener

Hon är tekniknörd. Hon är expertrösten med massor av energi, och skrattet sitter aldrig långt inne. Det är förmodligen de bästa anledningarna till att inte missa Evelina Galli som årets moderator på Scanpacks scener.     Bakgrunden är imponeran...

Tre snabba frågor till Stephanie Savolainen, ny VD på Savotech

Vi befinner oss i en spännande tid för förpackningsindustrin där omställningstakten ökar och hållbarhet står högst på agendan. Savotech är utställare på Scanpack och specialister på lim till industrin. De har stort fokus på hållbarhet, både när det gäller applicering av limme...

Presskontakt

Lisa Moll Börjesson
E-post: [email protected]
Tel: +46 (0)703-41 17 16

Bilder från Scanpack 2022

Logotyper och banners

Banners

Det finns färdiga banners och grafik som får användas.

Ladda ner banners »

Vilken fil ska jag välja?

EPS: Passar om du använder t ex Illustrator, Photoshop, InDesign eller annat rit-, layout- eller bildredigeringsprogram.

PNG och JPG: Passar till webb-publicering och till t ex Word, Excel, PowerPoint eller annat ordbehandlings-, kalkyl- eller presentationsprogram.

Pressackreditering

Du som är journalist, fotograf eller har ett likvärdigt redaktionellt uppdrag är välkommen att ansöka om pressackreditering till Scanpack. Ansökan ska göras i förväg och besked om beviljad ackreditering meddelas tidigast två veckor innan mässan startar. I ansökan behöver du beskriva ditt uppdrag samt var vi kommer kunna ta del av det publicerade materialet, tryckt eller digitalt. Detsamma gäller för dig som är bloggare eller har stora sociala medie-konto.

På begäran av våra utställare och samarbetspartners ackrediterar vi inte annonssäljare eller säljare av reklamtext och TV-medverkan.

Välkommen att ansöka om pressackreditering här »