Press och media

Här hittar du allt för dig som jobbar med press och media. Tänk på att du måste ackreditera dig för att komma in på mässan.

Här hittar du allt för dig som jobbar med press och media. Tänk på att du måste ackreditera dig för att komma in på mässan.

Nyheter och pressmeddelanden

Möjligheterna med upstream innovation inom förpackningsindustrin

  Annette Lendal är expert på cirkulär ekonomi och brinner för det man kallar ”upstream innovation” – innovationstänk redan i designfasen. Hon har tidigare jobbat för Ellen MacArthur Foundation, där hon med sitt arbete och sin forskning hjälpte några av världens st...

Konica Minolta till Scanpack: Förpackningar on demand

Förpackningsindustrin befinner sig i en stor utvecklingsfas. En utveckling som till stor del handlar om hållbara kedjor och minskat spill. Konica Minolta är en av utställarna på årets Scanpack. Och genom deras on demand-printing minimeras både kostnader och materialåtgång.

Nordvalls till Scanpack: Etikettens roll i förpackningsindustrin

På Scanpack möts förpackningsindustrin under ett och samma tak. Och en av årets utställare är Nordvalls, en av Skandinaviens största producenter av etiketter, som befinner sig i ett, minst sagt, spännande skifte. Tillgången på etiketter tas inte längre för given. ...

Pressreleaser från utställare

Läs releaser

Presskontakt

Lisa Moll Börjesson
E-post: lisa.moll@svenskamassan.se
Tel: +46 (0)703-41 17 16

Bilder från Scanpack 2018

Vilken fil ska jag välja?

EPS: Passar om du använder t ex Illustrator, Photoshop, InDesign eller annat rit-, layout- eller bildredigeringsprogram.

PNG och JPG: Passar till webb-publicering och till t ex Word, Excel, PowerPoint eller annat ordbehandlings-, kalkyl- eller presentationsprogram.

Pressackreditering

Pressackreditering kan beviljas dig som har journalistiska arbetsuppgifter (anställd eller frilans). Du ansöker om ackreditering genom att klicka nedan och fylla i formuläret. Ansökan om ackreditering kan enbart göras i förväg.

Ansök om ackreditering