Skandinaviens största förpackningsmässa

Var tredje år samlas förpackningsindustrins intressenter i Göteborg för att få ny kunskap, hitta nya lösningar, nätverka och göra affärer. Boka er monter och bli en del av Scanpack-familjen.

Träffa den skandinaviska marknaden under fyra värdeskapande dagar

Möt hela Skandinaviens viktiga köpare och beslutsfattare på ett ställe. För den skandinaviska förpackningsindustrin finns det ingen viktigare mötesplats än Scanpack. Det är lätt att förstå varför. Besökarna som kommer vill få nya idéer, lära sig nytt och de nämner inspiration och att göra affärer bland de viktigaste anledningarna till att komma. Det är därför Scanpack är det perfekta tillfället att visa nya produkter, tjänster och lösningar – träffa potentiella kunder med stort köpinflytande.

2024 firar Scanpack sitt 60-årsjubileum. Med 397 utställare, 12 899 deltagare från 4125 företag och 45 länder 2022 – så ska värdet av Scanpack inte underskattas.  Kontakta oss för att boka en monter!


Kontakta oss gärna för mer information

Pernilla Sandberg[email protected], 031-708 82 39
Monika Ölund[email protected], 031-701 80 82

Citat från utställare

"Vi tror på det personliga mötet och har längtat i fyra år på det här. Därför satte vi också kundmötet i fokus på årets mässa. Och det lyckades över förväntan. Vi hade satt upp ett högt mål inför mässan, vi ville få in minst 300 leads. Det nådde vi och är jättenöjda. På en tiogradig skala ger jag den här mässan en elva!"

Barbro Berggren, marknads- & kommunikationsdirektör, DS Smith

"Vi märkte tydligt det uppdämda behov av att träffas och mötte ett enormt intresse för våra förpackningsmaskiner för livsmedelsindustrin. De stora livsmedelsföretagen kom till vår monter, vi mötte alla vi kunde tänka oss plus några till. Vi fick massor av leads och är otroligt nöjda. Scanpack levererar!"

Fredrik Lindblad, försäljningschef, Gea Food Solutions

"Den här mässan har varit rena guldgruvan för oss! Vi är ett robottillverkande företag, troligen det enda som ställer ut på Scanpack. Vi har fått en otrolig respons, träffat företag i alla möjliga branscher som vi inte haft kontakt med tidigare och som vi sannolikt inte skulle nått annars. Vi är supernöjda!"

Lars Cardemar, försäljningschef, Kuka Nordic

Besökarnas köpinflytande

9 av 10 beslutar om eller påverkar investeringsbeslut.

8 av 10 planerar att inom 12 månader köpa eller föreslå köp av produkter/tjänster som de sett på mässan.

6 av 10 diskuterade konkreta projekt med utställare.

Nöjda utställare och besökare

95%

är nöjda med Scanpack.

Besökare

94%

planerar att besöka Scanpack 2024.

Besökare

81%

knöt nya affärskontakter på Scanpack.

Utställare

93%

anser att det är rätt besökare på plats.

Lär känna Scanpacks besökare

Vanligaste branscherna: livsmedel- och dryckesindustri  //  förpackningsverksamhet  //  tillverkningsindustri  //  tillverkning av förpackningar och material  //  logistik och transport  //  grafisk industri och tryck  //  kemisk industri  //   industri- och produktdesign  //  agentur och partihandel  //  läkemedel/medicinteknik

Vanligaste befattningarna: VD/ägare  //   Försäljningschef/ansvarig  //  Inköpschef/ansvarig  // Förpackningsansvarig  //  Produktion/drift/underhåll  //  Produktionschef/ansvarig  //  Produktionstekniker  //  Teknisk chef/ansvarig  //  Marknadschef/ansvarig  //  Utvecklingschef/ansvarig

Intresseområden: förpackningsmaterial  //  förpackningsmaskiner och utrustning  //  etikett- och märkutrustning  //  transportförpackningar  //  system (maskiner och material)  //  konsumentförpackningar  //  råvaror  //  biopack  //  RFID  //  digitala tryckpressar och utrustning

(ur besökarundersökning och besökarregistrering 2022)