Scener

Packaging Plaza

På plan 2 hittar du scenen i det nya jubileumsområdet - Packaging Plaza. Här delar branschexperter och företrädare för stora och välkända varumärken med sig av sina erfarenheter och inspirerar med visionära perspektiv på affärsutveckling och de senaste förpackningstrenderna. Här presenteras framför allt seminarier inom fokusområdena: Hållbarhet och Förpackningstrender.

Se hela programmet här.

Scenpartner: Graphic Packaging International

Scanpack Pioneers

På plan 1 hittar du Scanpack Pioneers. Detta är scenen för de mest spännande innovationerna och den senaste teknikutvecklingen inom förpackningsvärlden. Här utforskar vi de stora makrotrenderna inom hållbarhet, digital utveckling och ny teknik  som kommer att forma framtidens bransch. Scanpack Pioneers är scenen för dig som söker framåtblickande dialog och vara med och forma morgondagens förpackningslösningar. Här presenteras framför allt seminarier inom fokusområdena: Innovation, Hållbarhet och Produktionseffektivitet.

Se hela programmet här.

 

Matchmaking Area

Matchmaking Area ligger på plan 2 (G-hallen), en plats där du knyter nya affärskontakter. Genom att förboka möten via Scanpack Matchmaking får du möjlighet att träffa potentiella partners och kunder i en inspirerande miljö. Här hålls även förbokningsbara seminarier som ger dig insikter och kunskaper för att stärka ditt nätverk och dina affärsmöjligheter.

Se hela programmet här