Röster om Scanpack 2022

Citat från utställare

"Det här var första gången vi var med på Scanpack, men säkert inte den sista! Vi är ett nederländskt förpackningsföretag, som ser den skandinaviska marknaden som mycket intressant och vi värdesätter att Scanpack är en renodlad förpackningsmässa. Perfekt för oss! Vi har haft många intressanta kundsamtal i montern och även fått flera seriösa leads. Vi är mycket nöjda!"

Ketelijn Riewald, säljansvarig Skandinavien, Dakla Pack

"Vi tror på det personliga mötet och har längtat i fyra år på det här. Därför satte vi också kundmötet i fokus på årets mässa. Och det lyckades över förväntan: vi hade ett enormt tryck i montern, där vi både bjöd på varm korv och visade upp smarta förpackningslösningar och innovationer. Vi hade satt upp ett högt mål inför mässan, vi ville få in minst 300 leads. Det nådde vi och är jättenöjda. På en tiogradig skala ger jag den här mässan en elva!"

Barbro Berggren, marknads- & kommunikationsdirektör, DS Smith

"För oss har den här mässan varit en dundersuccé, vi har haft fullt upp. Jag har inte kunnat lämna montern någon av dagarna, inte ens för att äta lunch. Sett till miljökrav har vi kommit väldigt långt i vår utveckling av vattenbaserade limmer. På mässan fick vi en rad nya kundkontakter och flera skarpa leads, bland annat en stor leverantör till IKEA och ett finskt storbolag."

Claes Söderqvist, säljansvarig Norden och Baltikum, EOC Group

"Efter fyra års uppehåll kunde jag inte gissa om det skulle bli en bra mässa eller inte. Det har ju hänt så mycket, alltfler möten sker digitalt. Nu vet vi. Det blev en väldigt, väldigt bra mässa. Vi fick fantastisk respons både från våra befintliga kunder och nya kontakter, vi hade massor av besökare i montern. Intresset för våra specialanpassade maskiner med märkstationer, som vi tar hand om, har varit helt fenomenalt."

Peter Jidskog, VD, Domino

"Vår koncern expanderar kraftigt, på kort tid har vi köpt sex företag i Sverige och Norge och fyrdubblat vår omsättning. På årets Scanpack satsade vi på två montrar för att visa vårt utbud inom etiketter och maskiner för etikettering. Det föll mycket väl ut och blev en fantastisk bra mässa för oss. Vi har fått cirka 200 leads, vilket gör den här mässan till en av de bästa vi varit med på."

Jörgen Nilsson, försäljningschef, Ettiketto Group

"Den här mässan har varit rena guldgruvan för oss! Vi är ett robottillverkande företag, troligen det enda som ställer ut på Scanpack. Vi har fått en otrolig respons, träffat företag i alla möjliga branscher som vi inte haft kontakt med tidigare och som vi sannolikt inte skulle nått annars. Vi är supernöjda!"

Lars Cardemar, försäljningschef, Kuka Nordic

"Vi har haft ett bra drag i vår monter och träffat en hel del varumärksägare. Vårt företag jobbar över hela spektrat: allt från att förpacka en skruv till den lyxigaste kosmetikprodukt. Mitt intryck är att många av de för oss nya besökare vi träffat är ute efter en förändring, vilket vi upplever som positivt."

Jesper Andréalund, försäljningschef, Kartongbolaget i Helsingborg

"Vi märkte tydligt det uppdämda behov av att träffas och mötte ett enormt intresse för våra förpackningsmaskiner för livsmedelsindustrin. De stora livsmedelsföretagen kom till vår monter, vi mötte alla vi kunde tänka oss plus några till. Vi fick massor av leads och är otroligt nöjda. Scanpack levererar!"

Fredrik Lindblad, försäljningschef, Gea Food Solutions

"Årets Scanpack har hållt en ovanligt hög kvalitet, det gäller även besökarna i vår monter. Vi satsade på mer öppen yta, färre maskiner på plats och tog dessutom in en barrista för att bjuda på extra gott kaffe. Allt för att ta hand om varje besökare på bästa sätt, föra ingående samtal och identifiera kundens verkliga behov. Utfallet blev mycket bra: vi har fått ett 100-tal skarpa leads."

Stefan Karlsson, försäljningschef, Multivac

Citat från besökare

"Som en av Europas ledande tillverkare av kuvert är det självklart för oss att besöka Scanpack. Vi är alltid på jakt efter nya förpackningar, limsystem, etiketter, innovationer. Här finns allt. Jag har inbokat flera möten."

Peter Nilsson, inköpschef, Bong Sverige

"Jag representerar en norsk godisfabrik och är på Scanpack för att ta del av allt nytt. Målet idag är kombinationsvågar, som används för att väga upp godiset i påsarna. Vi har redan hittat flera intressanta leverantörer."

Annelie Sundholm, produkttekniker, Brynild AS

"Vårt företag tillverkar våtservetter och vi är här för att uppdatera oss inom bland annat film, etiketter och kartonger. Utbudet är fantastiskt och vi har hittat vad vi sökte."

Andreas Ungh, delägare, K.Ungh AB Bollnäs

"Eftersom många av våra leverantörer finns med på Scanpack är det väldigt bra för mig att träffa dem här. Jag optimerar mitt besök genom att träffa närmare 30 leverantörer på två dagar. Oerhört tidseffektivt!"

Ariane Duthoit, inköpschef, Clemondo AB

"Jag är här som besökare, men vårt företag ställer även ut på Scanpack. Vad jag speciellt vill titta på är automationslösningar till förpackningsmaskiner. Det finns ett stort intressant utbud på mässan."

Lars-Eric Ljung, automationsingenjör, Trepak International