Första presentationen utanför skolan

I somras blev jag inbjuden av Packbridge att komma och tala på ett av deras seminarier: Packbridge efter 3. I onsdags var det äntligen dags. Temat från dagen var ”How to Attract New Talent to the Industry” och min presentation handlade om mina erfarenheter i branschen än så länge och om hur det är att vara student eller nyutexaminerad på väg ut i förpackningsbranschen.


Jag pratade en hel del om hur viktigt det är för studenter med praktik. Både för erfarenhetens skull, kontaktnätet och för att man ska kunna känna på yrket och se om det är något som passar en. Jag pratade även lite om förpackningsindustrin idag och om mina förväntningar på den i framtiden. Det här var min första presentation så lite nervös var jag allt. Men kul var det, så detta gör jag gärna igen!

Ni kan se hela presentationen här, jag är talare nummer tre.

Vi ses!
/Hanna