Juice Summit Antwerp

Denna vecka har spenderats på Juice Summit i vackra Antwerpen, Belgien. Ett spännande event med många intressanta föredrag och personer. Jag är lyckligt lottad som har ett jobb där jag får uppleva så mycket och lära mig massor. Både om världen och om industrierna jag jobbar i.

Under de dagarna som Juice Summit pågick hann jag träffa många intressanta människor, lära mig mycket om hur det fungerar att ställa ut på event som dessa och jag lärde mig även en del om Juicebranschen. Spännande. En av mina favoritsaker med förpackningsbranschen är att den gränsar till så många andra industrier. Som juice, drycker, mat, smink och kläder, ja listan kan göras lång. Man blir helt enkelt inblandad i många olika projekt och utmaningar. Kul!

hanna_antwerpen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ses!
/Hanna