Hej alla förpackningstokiga!

–> Så här glad blir jag över att få två specialdesignade Coca-Cola burkar från sommarens EM i fotboll. Tror jag kan titulera mig som äkta förpackningsnörd!

Nu är sommaren snart slut och innan vi hunnit säga Scanpack är hösten i full gång med regn och rusk och vad passar då bättre än att starta upp bloggen igen?

För er som inte har läst bloggen innan kommer här en kort sammanfattning om vem jag är:
Hanna Wallteg heter jag. Jag är 24 år och jobbar som marknadskoordinator på Ecolean. Tidigare har jag gjort allt från att studera modevetenskap, jobba som ljusstöperska till att vara värdinna på olika event i förpackningsbranschen. De senaste åren innan jag började på Ecolean studerade jag förpackningsdesign på Broby Grafiska i Sunne.

På bloggen kommer jag fortsätta att skriva om förpackningstrender och nyheter. Jag kommer även skriva lite om min vardag i branschen och lite annat smått och gott som på något sätt är branschrelaterat.
Under tiden mitt första förpackningsinlägg för året skrivs, kan ni ju alltid ta en titt på mina tidigare inlägg som publicerades inför Scanpack.

Hör gärna av er om ni har några synpunkter eller om ni har några kul nyheter jag kan skriva om!

//Hanna