Rosa, tydligen inte bara min favoritfärg!

När jag var på semester i Spanien nu i somras gick min hjärna på högvarv. Kanske inte vad den borde göra när man har semester, men där fanns ju så roliga och annorlunda produkter och förpackningar överallt. Jag lär skriva lite mer om de olika roliga förpackningarna framöver men jag tänkte börja med det jag reagerade på mest.

 

rosa_flaskaSom bekant säljs det otroliga mängder flaskvatten i dessa turistorter och den senaste tiden har flaskorna börjat användas mer som en marknadsförare än någonsin. Man behöver inte scrolla länge i sitt Instagramflöde innan man ser en bild på en snygg kvinna eller man med en flaska vatten strategiskt placerad bredvid dem på bordet eller i handen. Flaskorna, har precis som alla andra förpackningar, börjat designas mer och mer för att synas och för att vara något man gärna visar upp på sina sociala medier.

 

I år hittade jag en ny favorit i butiken. Solán de Cabras. Deras signum är en blå flaska men detta året upptäckte jag, precis som många andra, att den nu fanns i rosa också vilket var väldigt populärt, speciellt bland oss kvinnor. Just de rosa sålde slut snabbt hela tiden och jag såg mer än en person som inkluderade de rosa flaskorna i sina semesterbilder. Självklart gjorde även jag det och la upp på mina sociala medier. Jag sparade även några flaskor som jag tog med hem för att återanvända.

 

Se där, inte nog med att den rosa flaskan väckte uppmärksamhet så återanvänds den. Toppen för Solán de Cabras och bättre för miljön!