Fempack – nyhet från Packbridge!

Packbridge har nu startat Fempack, ett nätverk för kvinnor inom förpackningsindustrin och allt som hör den till. Tanken är att uppmärksamma den potential som finns bland oss tjejer i branschen men även för att bli en mer attraktiv bransch för kvinnor att söka sig till. Den största anledningen är dock att det finns en stor efterfrågan på ett initiativ som detta. Enligt mig är detta välkommet då jag förstått att man inte alltid tänker på vår bransch när det gäller att hitta samarbeten, söka jobb eller utbilda sig, vilket jag tror till stor del beror på för lite kommunikation.

Fempack kommer vara ett nätverk i nätverket kan man säga och det kommer arrangeras träffar, work shops, föreläsningar etc. Precis som Packbridge alltid gör. Skillnaden är att dessa blir riktade specifikt mot kvinnor.

Till sin hjälp har Packbridge ett fantastiskt gäng kvinnor, inklusive mig!
Är du eller kollegorna intresserade av att veta mer eller anmäla er till vårt första event som är redan nästa vecka, den 14e december får ni gärna maila mig på hanna.wallteg@ecolean.se

fempack2

Tony Spodnjak, Packbridge och jag. Tony är drivande i Fempack och har många roliga idéer på hur vi kan skapa ett grymt bra nätverk.