Gulfood Manufacturing

I början av november var det dags för årets Gulfood Manufacturing i Dubai. Gulfood Manufacturing är en stor mässa för livsmedelsproduktion och i år fick den sätta punkt för min galna höst. Hösten har varit otroligt händelserik och lärorik vilket jag skrivit om tidigare. Det här var mitt andra år på den här mässan och den var ännu större än sist. Förutom allt häftigt som händer på dessa mässor och event är det väldigt roligt att få möjligheten att se olika platser och lära känna olika kulturer och människor. En annan kul sak är att få se med egna ögon hur marknaden förändras och hur tekniken går framåt. Tidigare har jag mest läst om det men nu blir det mer levande och man ser många vardagliga sysslor på ett helt annat sätt när man förstår hur mycket jobb som ligger bakom exempelvis just den burken med kakao man använder när man bakar eller med flaskan med sköljmedel när man tvättar. Jag har börjat se helheten och börjat uppskatta alla finesser med förpackningarna vi använder dagligen. Tidigare har man mest uppmärksammat när något inte fungerat som det ska. Numera får mina nära och kära lyssna ännu mer på mitt babblande om olika förpackningar och varför de är bra och vad som är så häftigt med just den där hällfunktionen eller återförslutningen.

Tillbaka till Gulfood Manufacturing. Detta är tredje gången Ecolean ställer ut där, andra gången för mig. Jag är så stolt över att vara en del av Ecolean, som hela tiden växer och utvecklas. När man står i sin monter, som vi jobbat så hårt med, och visar upp våra förpackningar och system, är det otroligt kul att få så fin respons av kunder och besökare som vi får. Jag ser det som ett stort tecken på att det var en lyckad mässa!

gulfood