Fempack – Att återvinna är att vinna!

Nu har vi haft ytterligare ett framgångsrikt seminarium med Fempack. Denna gång pratade vi om återvinning och vi hade talare från Sysav, IVL Swedish Environmental Research Institute, Fiskeby, FTI AB, South Scania Waste Management Company, och NSR.

 

Personligen lärde jag mig väldigt mycket. Allt från hur processerna fungerar till hur jag ska tänka när jag sorterar mina sopor.

 

En av talarna började med orden ”Det finns inget sexigare än sopor” och efter dagens seminarium kan jag nästan hålla med om detta – så inspirerande var talarna. Redan nu har jag börjat fundera på att ändra mina vanor och bli bättre på att sortera och återvinna. Jag har till och med kommit på en bättre lösning att ha hemma i mitt kök.

 

Fempack är ett nätverk för kvinnor i och kring förpackningsbranschen. Tanken är att inspireras av varandra, utbyta kunskap och utöka våra nätverk. Förutom detta vill vi så klart även stärka varandra och få fler att upptäcka vår fantastiska bransch. Så är du kvinna och nyfiken på Fempack eller vår bransch tycker jag att du ska komma på vårt nästa event. Maila mig wallteghanna@gmail.com så återkommer jag med mer information.