Interpack 2017

I år var jag på mitt allra första Interpack och oj vilken häftig mässa. För att inte tala om gigantisk! Under en dag gick (läs sprang) jag runt och försökte hinna med att se så mycket som möjligt. Stegräknaren fick jobba hårt och redan innan lunch var jag uppe i de tiotusen steg jag annars har som dagligt mål. Jag hann se en hel del häftiga montrar och roliga nyheter och det var många som imponerade med häftiga innovationer och aktiviteter. Exempelvis hade Stora Enso Jule Waibel, papperskonstnär, i sin monter som visade hur man kunde använda deras nya material på ett konstnärligt vis. Här ser ni mig framför ett av hennes konstverk med en av hennes blommor i hand.

Det var en härlig blandning av både besökare och utställare på plats och jag fick massor av inspiration gällande design och marketing. En spännande mässa som så klart rekommenderas. Jag lär definitivt åka dit igen, med ännu snabbare skor och kanske lite längre tid!

Jag hälsade självklart på hos Scanpack också. Anna-Lena och Pernilla gjorde ett fantastiskt jobb och montern var så snygg! Varje gång jag tittade förbi hade de fullt upp och intresset för nästa års Scanpack var stort! Så planerar ni att ställa ut där är det läge att boka nu!