Boktips: Read my pack – Lars Wallentin

Efter bland annat 40 år på Nestlé har Lars Wallentin stora kunskaper att dela med sig av, vilket han gör i form av föreläsningar, på sin blogg och genom att skriva böcker. Nu har han precis släppt bok #4 – Read my Pack. Jag tänker Read your Book, Lars Wallentin.

Så här säger han själv på sin blogg Packaging Sense:

I am a very lucky man. Not only did I learn a lot during my 40 years at Nestlé, I now have the possibility to transmit this knowledge over my site www.packagingsense.com and also thanks to well designed books printed by Göteborgstryckeriet, one of the best book and packaging printers in Europe. It is thanks to SIG and Ecolean, that I will publish, this Autumn, my 4th book, entitled “Read my pack”.

 

Jag längtar redan tillbaka ner under filten i favoritfåtöljen för att läsa nästa kapitel!