Gulfood Manufacturing 2017

För två veckor sedan var jag på Gulfood Manufacturing i Dubai. Ecolean hade en stor monter på 120 kvadratmeter där vi välkomnade såväl nya som gamla bekantskaper. Dessa event är bland det roligaste jag vet. Man får träffa så otroligt mycket folk, man får massor av inspiration, man får se nya saker (både branschmässigt och nya platser) och man får se ett projekt växa fram och till slut bli en monter och event att vara stolt över. Att koordinera ett deltagande på en mässa är ett stort projekt med allt från att anlita monterbyggare, bestämma hur montern ska se ut till att skicka ner pennor och broschyrer att dela ut till de som besöker oss på mässan.

Ecoleans monter

Gulfood Manufacturing är den största mässan i sitt slag i regionen och är en bra samlingspunkt för möten, presentationer med mera.

Självklart hann vi även med lite store checking och jag såg en hel del snygga förpackningar och förpackningsdesigns. Här kommer några av de roligaste:

Självklart hittade mina ögon direkt Nutellan!