Glittrigt är Absolut en trend igen

AbsolutFör några månader sedan lanserade Absolut en ny design. Flaskan är prydd med paljetter i Absoluts blåa färg. Paljettlagret har en så kallad hand-flip funktion vilket innebär att man kan vända på paljetterna och skapa mönster (nytt sätt att göra förpackningen personlig?). Dessutom glittrar det extra mycket när man vänt på en del av dem.

”Årets limiterade utgåva är perfekt för de kommande högtiderna, både som en gåva att ge bort och som ett kul tillskott på festen. Paljettfodralet andas studio 54 och hand-flip-funktionen gör att du kan personifiera din flaska och skapa egna personliga mönster”, säger Yann Fränckel, Brand Manager på Pernod Ricard.

Min kära far har länge samlat på Absoluts special editions och nu har både jag och brorsan hoppat på det tåget och börjat samla vi också. Vi fick vars en flaska i julklapp och istället för ett rim kommenterade pappa att det börjar numera är ett helt projekt att vara samlare. Först började jag samla Coca-Cola special editions och nu Absolut.

Helt plötsligt får pappsen bära hem 3 av var istället för 1, men det gör han så gärna. Han är glad att hans intresse för förpackningar har smittat av sig och att vi delar hans nördighet!

Absolut