Grekiska förpackningar kan revolutionera den nordiska livsmedelsindustrin

För första gången någonsin satsar grekiska leverantörer på den nordiska marknaden och Scanpack. Genom miljövänlig produktion vill A. Hatzopoulos S.A erbjuda kunderna första klassens förpackningar. 

A. Hatzopoulos S.ADet grekiska företaget A. Hatzopoulos S.A utvecklar anpassade flexibla förpackningslösningar till industrier inom bland annat produktion av livsmedel, drycker, djurmat, personlig hygien samt läkemedel.

Företagets produkterbjudande är väl anpassat för den nordiska marknaden. Sedan 2010 är man leverantör till den lokala nordiska livsmedelsindustrin och förpackningarna går att finna hos regionens viktigaste detaljhandelskedjor.
– Fokus på högkvalitetstryck samt medvetenheten om miljö och hållbarhet är signifikativt för den nordiska marknaden.
Det här är första gången som A. Hatzopoulus medverkar på Scanpack.
– Eftersom Scanpack är Skandinaviens ledande event för förpackningsindustrin tycker vi att det är en bra möjlighet för oss att presentera våra innovativa produkter till ledande företag på den nordiska marknaden. Vi kommer att presentera våra tillverkningsteknologier, våra strategiska partnerskap och våra prisbelönta produkter för framförallt livsmedels- och dryckesindustrin där vi tror att våra produkter är en perfect match.

Förpackningar av högsta klass
Verksamheten fokuserar på fem produktsegment; Food & Beverages, Non-food, Labels, Promotional Packaging och Innovations. Området Food & Beverages är det som framförallt driver företagets utveckling och det är inom det området man är mest specialiserad.
– Målet med vårt företag och våra produkter är att erbjuda hållbara, innovativa och högkvalitativa förpackningslösningar som möter det stora spannet av behov från våra kunder. Genom miljövänlig produktion ska vi erbjuda kunderna första klassens förpackningar som dessutom är säkra, säger Lefki Prountzou, marknads- och kommunikationschef på A. Hatzopoulos S.A.

A. Hatzopoulos S.A, med huvudkontor i Grekland arbetar globalt och har cirka 70 procent av sin omsättning från mer än 25 länder. Företaget, som grundades 1931 strävar efter att skapa långa relationer med sina kunder till vilka man levererar förpackningar som möter eller överträffar förväntningarna. Man arbetar efter kraven i ISO 9001:2008 och ISO 14001:2004 för att ständigt förbättra arbetet inom kvalitet och miljöpåverkan. A. Hatzopoulus har två produktionssajter som båda ligger i Thessaloniki, Grekland samt ett väl organiserat nätverk av säljkontor i Europa och nu senast i USA.