Succé på förra Scanpack för HM Systems

Danska HM Systems, ett av Europas ledande bolag inom industriell märkning och etikettering, gjorde flera bra affärer direkt på mässan senast.

HM Systems– Vi gjorde sex stycken nya affärer på och efter Scanpack senast. Det var direkta beställningar från mässan inom olika branscher, säger Ole Kristensen på HM Systems.

En av ordrarna levererade Ole Kristensen och en kollega på väg tillbaka till Danmark från mässan. Det var till ett bageri i Halmstad.

– Det började med att kunden kom förbi vår monter på mässan. De hade en brödkampanj och det var för jobbigt att märka bröden för hand.

Förutom bageriet i Halmstad gjordes ytterligare fem affärer på Scanpack, alla med nya kunder. Affärerna gjordes inom spridda marknader som bland annat paketering, plastfärgtillverkning samt livsmedelsproduktion i både Sverige, Norge och Danmark.

HM Systems– Många kunder och distributörer kommer till Scanpack. Det är den viktigaste mötesplatsen i Skandinavien. Vi siktar på att överträffa den senaste mässan och kommer att fokusera på både direktförsäljning och att stötta våra distributörer. Vi vill synas och sprida vårt namn, avslutar Ole Kristensen.

HM Systems har mer än 50 års erfarenhet av industriell märkning och etikettering. Företaget ingår i HM Gruppen som också omfattar Fischer Labelling Machines i Danmark och Collamat AG i Schweiz. Skräddarsydda märkningslösningar, etiketteringslösningar, print & apply lösningar, ink-jet skrivare samt lasermärkning är några av de områden man jobbar med.