Arla lanserar mjölk i aluminiumburk

Bild på mjölk på burk Tydligen är våra danska grannar inte lika glada för att dricka mjölk som vi svenskar är men det vill Arla Foods i Danmark ändra på. De har nu lanserat två olika ekologiska smaksatta mjölkdrycker. En smaksatt med jordgubb och hallon och en med karamell. Dryckerna är packade i aluminiumburkar. Jag tycker att detta är ett spännande och annorlunda koncept. Både att lansera mjölk som alternativ till still drinks etc och dessutom att göra det i en aluminiumburk. Jag tycker att designen på förpackningen är klockren, enkel, avskalad men med färg och en kul tecknad smiley på. De har behållit sin signatur i och med det molnliknande mönstret högst upp på burken, vilket är ett återkommande inslag på Arlas produkter. Men just att den är packad i en förpackning man inte är van att se mjölk i tror jag kan öka intresset för dem.

Jag som troligtvis var dansk i mitt förra liv (jag är inte så förtjust i att dricka mjölk) blir väldigt sugen på att testa dessa. Jag får väl ta en tur över sundet en dag och dricka lite mjölk!

Bild på mjölk på burk