Hallå där...

Snart är det dags för norra Europas största förpackningsmässa och vi har tagit tempen på vår moderator Frida Zetterström. Vad förväntar hon sig av de fyra dagarna i slutet av oktober och är det viktigare att ha ett par fotriktiga skor än ett par riktigt snygga på mässgolvet?

Frida ZetterströmNär Frida inte modererar på Scanpack jobbar hon som frilansjournalist, stylist och programledare. Hon gillar fart och fläkt och beskriver sig själv som en person som oftast har koll på både väderstreck och trendriktning.

Hallå Frida! Snart är det dags, vad förväntar du dig av Scanpack?
Jag ser fram emot att få ta del av både befintliga lösningar och morgondagens innovationer. Jag är också nyfiken på att få höra mer om industrin, ett område där jag inte är helt hemma. Men som jag å andra sidan dagligen blir berörd av som konsument. Jag ser helt enkelt fram emot att både få kunskap och inspiration.

Är det något speciellt som du ser fram emot?
Allt som berör samhällets strävan mot att bli mer cirkulärt och hållbart är intressant. Industrin spelar en viktig roll i det, och det känns som att många av de närvarande aktörerna på Scanpack ligger i framkant när det gäller lösningar och innovationer som vi konsumenter ännu inte känner till. Jag ser även fram emot Turbo Talks, det är alltid kul att uppleva lite action på scen.

Finns det någon programpunkt som du tycker låter lite extra intressant?
Jag ser fram emot att ta del av Marcus Oscarssons analys av valet och hur det kan komma att påverka svensk industri. Jag tycker även att eftermiddagen med hållbarhetsfokus verkar väldigt intressant!

Med tanke på att du även är stylist är vi ju nyfikna på om du har något stylingtips att bjuda på inför mässan? Ska man satsa på ett par snygga skor framför bekväma eller räcker det med att krydda outfiten med något färgglatt?
Det vore dumt att bortse från komforten och ett par mässvänliga skor, utan låt i stället en annan del av outfiten poppa. En fluga, skjorta eller kjol i starka färger eller mönster funkar alltid. Hösten 2018 är extremt välskräddad, kostymen står i fokus så jag tror att många av mässbesökarna redan ligger i framkant rent trendmässigt!