Scanpack 2024 – biljettförsäljningen är igång!

BILJETTSLÄPP | Med ett knappt halvår kvar så släpps nu biljetterna till Skandinaviens största förpackningsmässa. Scanpack, som firar 60-årsjubileum, välkomnar återigen deltagare från hela världen till Svenska Mässan i Göteborg den 22-25 oktober 2024.

 

Sedan 1964 har Scanpack varit mötesplatsen för innovation, nätverkande och kunskapsutbyte inom den skandinaviska förpackningsbranschen. I år sätter mässan extra fokus på hållbarhet, innovation, produktionseffektivitet och de senaste marknadstrenderna, vilket speglar branschens dynamiska utveckling och framtid.

 

– Nu är vi igång på riktigt och det känns fantastiskt. I år blir extra speciellt eftersom vi firar 60 år av förpackningsinnovation. Det blir som vanligt en stor och innehållsrik mässa som vi toppar med festliga jubileumsaktiviteter, säger Monika Ölund, affärsansvarig för Scanpack.

 

Biljetter till Scanpack är nu tillgängliga online. I samband med ordinarie biljettsläpp släpps även biljetterna till den stora jubileumsfesten den 23 oktober. Festbiljetterna köps på hemsidan.

 

För mer information och för att säkra din biljett, besök Scanpacks hemsida.