Carryline: En återkommande utställare på Scanpack sedan 70-talet

Carryline är en ledande aktör inom transportörsystem, med över 60 års erfarenhet av att utveckla, tillverka och marknadsföra innovativa lösningar för den globala tillverkningsindustrin. Sedan starten 1963 har företaget varit en pionjär inom sitt område och var först i världen med denna typ av transportörer.

 

Varför väljer ni att medverka på Scanpack 2024?

 

Scanpack är Carrylines hemmamässa som vi har ställt ut på varje gång sedan 70-talet, möjligen att vi har vart med på alla Scanpack utom den första.

Vi brukar samtidigt bjuda in våra återförsäljare från i stort sett hela världen och ha konferens. Förra Scanpack hade vi 100 inbjudna gäster och det blev en mycket lyckad mässa.

 

Vilka tjänster/produkter erbjuder ni?

 

Carryline var först i världen och uppfinnaren till plastkedjetransportörer för lättgods i aluminium eller rostfria profiler och vi fortsätter sätta standarden för marknaden. Vi tillverkar alla produkter själva in-house i våran fabrik i Kungälv och levererar till våra återförsäljare runt om i världen och slutkunder i Sverige och Norge.

 

Händer det något spännande i er monter?

 

Vi kommer visa mycket nyheter bla. En helt ny kedja som vi ser ett stort behov av på marknaden. Dessutom visar vi olika typer av spiraler som tar produkten upp eller ner i höjd för att frigöra dyrbar golvyta. I våran monter kommer vi köra transportörerna med produkter så man får en översyn i hur det fungerar.

 

Vilka utmaningar ser ni att era kunder står inför och hur underlättar ni för dem?

 

Många företag strävar efter att öka effektiviteten och automatisera sina produktionsprocesser. Carryline erbjuder kompletta transportlösningar som är anpassade för både stora och små verksamheter, vilket hjälper till att optimera produktionsflödet och minska manuellt arbete.

I dagens fabriker behöver också företag maximera utrymmet i sina produktionsanläggningar, Carrylines spiraler med liten radie är designade för att transportera produkter vertikalt, vilket sparar plats och effektiviserar produktionsprocessen för kunden.

Det går väldigt snabbt i omställningar av produktionslinor och ständigt kommer nya produkter, vi tillverkar allt in-house och har stort lager så vi kan dels ta fram passande lösningar men också leverera snabbt när kunden vill bygga om eller beställa nytt. Närheten till marknaden, erfarenheten och kunskapen har Carryline.
 
Du hittar Carryline i monter B05:39.

 

Se samtliga utställare här.