Scanpack Matchmaking

- möten som uppfyller alla förväntningar

- möten som uppfyller alla förväntningar

Scanpack fyller 60 år 2024, det vill vi fira genom att erbjuda våra utställare och besökare ett verktyg för effektiv matchmaking – kostnadsfritt. Genom Scanpack Matchmaking kan ni på ett tidseffektivt sätt träffa nya kunder och leverantörer, nå ut till nya kontakter, hitta samarbetspartners och utforska nya affärsmöjligheter.

Varför matchmaking?

Effektiva möten: Med matchmaking kan ni förboka möten. Detta innebär att ni kan maximera tiden på mässan genom att träffa de som är mest relevanta för era affärsbehov.

Nätverka: Oavsett om ni vill nå en specifik målgrupp, hitta en specifik produkt eller bredda ert nätverk, ger matchmaking möjlighet att träffa leverantörer, kunder eller samarbetspartners på ett tidseffektivt sätt.

Nya affärsmöjligheter: Matchmaking är ett kraftfullt verktyg för att hitta nya affärsmöjligheter. Genom att träffa potentiella leverantörer,  kunder och samarbetspartners på ett organiserat sätt kan ni öka era möjligheter att generera nya affärsrelationer.

Så här fungerar det

  • Tjänsten öppnar fyra veckor före Scanpacks öppning.
  • I verktyget bokar besökare och utställare möten på valfria tider.
  • Matchmakingen sker på plats under Scanpack, 22-25 oktober 2024. Lokalen ligger på plan 2.
  • När Scanpack avslutats är tjänsten öppen ytterligare en månad, vilket skapar möjlighet att fortsätta bygga affärskontakter och utveckla relationer som ni kanske inte hann med under mässan.

Scanpack Matchmaking är en tjänst som erbjuds i samarbete med B2match.

Se öppettider för matchmakingen nedan. 

Öppettider för Matchmaking

Tisdag 22 oktober: 14.00-16.00

Onsdag 23 oktober: 13.00-15.00

Torsdag 24 oktober: 10.00-12.00

Fredag 25 oktober: 10.00-11.00