Workshop med designbyrån Motherland

Workshop ämne: Lateralt/kreativt tänkande

Tid: ca 45 min

Antal: max 15 pers/tillfälle

För: Varumärkesägare – Brand managers, Förpackningsansvariga

Var: Scanpack – Lokal R21 andra våningen

Tid: Finns flera olika tider att välja mellan under mässans dagar. Se aktuella tider i anmälningslänken

Workshopen är kostnadsfri, men kräver entrébiljett till Scanpack. 

 Innehåll: Designbyrån Motherlands workshop om lateralt tänkande erbjuder en möjlighet att utforska nya perspektiv och kreativa tillvägagångssätt. Genom att utmana konventionella tankemönster kommer möjligheten att upptäcka unika idéer och innovationer som kan differentiera varumärken på marknaden. Här får du handfasta verktyg och inspiration för att bryta hjärnans begränsningar och skapa praktiska strategier som kan ta ditt varumärke till nya höjder – framgångsrikt och relevant. Att investera i att utveckla en kultur av kreativitet och nytänkande kan vara avgörande för varumärkets långsiktiga framgång och konkurrenskraft. Workshopen hålls av Linn Nyholm. 

Linn Nyholm: Med över 16 års erfarenhet i förpackningsbranschen, både från inhousebyrå, förpackningsproduktion och designbyrå tycker Linn fortfarande att det är en intressant och utmanande bransch att vara i. Linn är utbildad Förpackniningsdesigner med erfarenhet av hållbarhetsarbete och varumärkesstrategi på Motherland. 

Om Motherland: Motherland är en holistisk designbyrå med världen som arbetsfält. Med stort hållbarhetsfokus, stärker man långsiktigt attraktionen tillsammans med varumärkesägare i 24 länder för varumärken du hittar i 168 länder.

Deltagande i workshopen är kostnadsfritt, men anmälan är obligatorisk.
Det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn principen tillämpas.
En anmälan per person med unik e-postadress eftersom vi kommer gå ut med information till samtliga medverkande.