Program och aktiviteter

Aktiviteter på Scanpack

Scanpack ger dig tillgång till förstklassiga förpackningslösningar som maximerar avkastningen över hela värdekedjan. Det är den internationella plattformen som vänder sig till alla som levererar eller använder förpackningslösningar. Möt drygt 450 utställare, delta och lyssna på olika seminarier, nätverka och skapa kontakter. Scanpack visar allt av vad framtiden har att erbjuda, ta steget in i norra Europas mest spännande mötesplattform för förpackningsindustrin.

Scanpacks jubileumsfest - en kväll av party, glitter och guldglans!

I år fyller Scanpack 60 år och det ska vi fira med en sprakande jubileumsfest. Vi bjuder in dig och dina kunder till en glittrande helkväll med mat, dryck och underhållning. Efter middagen fortsätter festen med DJ och dans till sent på natten.

 

Scenprogram 2022

På Scanpack finns flera scener med olika inriktning: Superbrandscenen för verksamhetsnära frågor, Techscenen för teknikutveckling och digitalisering, och Scanpack Pioneers som är scenen för innovation och affärsutveckling.

Parallellt med Scanpack går endagskonferensen Scanpack Summit (separat biljett) som tar upp visionära och strategiska frågor.