Aktiviteter på Scanpack

Scanpack är fyra maxade dagar med inspiration, seminarier, nätverkande och praktiska workshops.

Scanpack är fyra maxade dagar med inspiration, seminarier, nätverkande och praktiska workshops.

Aktiviteter på Scanpack fylls på löpande fram till mässan. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så missar du inget.

Utställning med 400 utställare

Själva hjärtat i Scanpack är utställningen, där öutställare och besökare samlas för att visa och diskutera innovativa lösningar inom förpackningsindustrin. Här får du en unik möjlighet att upptäcka de senaste produkterna, teknologierna och trenderna som driver branschen framåt.

Scenprogram på flera scener

Scanpack Scenprogram fokuserar på de senaste trenderna och innovationerna inom förpackningsindustrin. Programmet erbjuder en rad inspirerande föreläsningar och paneldiskussioner med branschledare, experter och pionjärer som delar med sig av sina kunskaper och insikter. Årets fokusområden är hållbarhet, innovation, förpackningstrender och produktionseffektivitet.

Scanpack Matchmaking

Maximera värdet av dina Scanpackdagar genom att använda vårt smarta verktyg för matchmaking – framtaget för att göra det enkelt för köpare och säljare att hitta varandra. Gör era framtida affärspartners uppmärksamma på att ni är på plats och ta kontakt för att få till högrelevanta möten.

Scanpack Talks

Scanpack Talks är ett panelforum som samlar flera av branschens ledande aktörer för att diskutera aktuella utmaningar och framtidens möjligheter inom förpackningsindustrin. Varje dag presenteras ett nytt, hett ämne på Superbrandscenen, där engagerande diskussioner leds av moderatorn Per Stefan Gersbro.

Kom och mingla med branschen på Scanpacks afterwork

Från tisdag till torsdag mellan klockan 17 och 19 är det dags att koppla av och nätverka på Twentyfourseven. Slå dig ner med kollegorna, träffa nya människor och njut av atmosfären med skön musik från vår DJ.

22-24 oktober, kl 17:00 på Twentyfourseven

Scanpacks jubileumsfest - en kväll av party, glitter och guldglans!

I år fyller Scanpack 60 år och det ska vi fira med en sprakande jubileumsfest. Vi bjuder in dig och dina kunder till en glittrande helkväll med mat, dryck och underhållning. Efter middagen fortsätter festen med DJ och dans till sent på natten.

23 oktober, kl 19:00 i Kongresshallen på Svenska Mässan

Packnorth Awards prisutdelning sker på Scanpack

Scanpack är stolt partner till Packnorth Award, den prestigefyllda tävlingen för nordiska förpackningar, som sätter skickliga formgivare, materialväljare och konstruktörer på kartan.

 

Missa inte möjligheten att tävla om att bli bäst i Norden med era genomtänkta och designade förpackningslösningar.
Scanpack är även sponsor till ett stipendium i studentkategorin ”Förpackningsbranschens framtid”.

 

Prisutdelning sker på Scanpack den 23 oktober.

Scanstar utser vinnare på Scanpack

Sedan 1969 har ScanStar varit Nordens årliga förpackningstävling där alla förpackningar designade, tillverkade eller använda i Norden är välkomna att delta. Tävlingen drivs av passionen att skapa användbara, hållbara och tilltalande förpackningslösningar.

Vinnaren utses på Scanpack 24/10.

 

Anmälningsformuläret öppnar snart! Håll utkik på Scanstars hemsida.