Hände på Scanpack 2022

Scanpack 2022 blev en glädjeboost!

Efter fyra långa år fick vi äntligen ses och glädjen var stor. Scanpack 2022 var fyra maxade dagar med inspiration, seminarier, nätverkande och praktiska workshops, en kreativ och sprakande mötesplats. Mässan hade 12 899 deltagare från 4 125 företag och 45 länder. Se bilder från Scanpack 2022 »

Seminarieprogram på fyra scener

På Scanpack 2022 fanns flera scener med olika inriktning: Superbrandscenen för verksamhetsnära frågor, Techscenen för teknikutveckling och digitalisering, och Scanpack Pioneers som är scenen för innovation och affärsutveckling. Parallellt med Scanpack gick endagskonferensen Scanpack Summit som tog upp visionära och strategiska frågor.

Scanpack Summit

Scanpack Summit var en av årets stora nyheter. En strategikonferens med internationell utblick som vände sig till forskare, politiker och ledande beslutsfattare inom förpackningsbranschen. Med ett brett perspektiv och hög nivå på diskussionerna delades insikter om förpackningarnas roll i en cirkulär ekonomi. Läs sammanfattning av dagen »

Scanpack Pioneers

På plan 2 skapades en helt ny arena på Scanpack – Scanpack Pioneers, en katalysator för framtida utveckling. Arenan riktade sig främst till entreprenörer, investerare och storföretag med fokus på affärsutveckling och innovation. Läs mer om Scanpack Pioneers »

Prisutdelningen i Packnorth Award

Intresset var stort vid Superbrand-scenen när det var dags att presentera vinnarna i den första upplagan av den nordiska förpackningstävlingen Packnorth Award. Sju företag fick ta emot publikens jubel på Scanpack efter att kammat hem priset sina respektive förpackningskategorier.

PACK@lunch

Tidningen Packmarknaden arrangerade PACK@lunch-seminarier. Under en lunch i trevligt sällskap fick besökarna lyssna på framstående experter som delade sina insikter om hur förpackningar kan göra mer för affärerna. PACK@lunch modererades av Per-Stefan Gersbro, grundare Paccedo.

Scanpack Talks

På årets upplaga av Scanpack gjorde en nykomling premiär. Scanpack Talks var ett panelforum med flera av branschens ledande aktörer om aktuella utmaningar. Varje dag diskuterades ett nytt, hett ämne, på Superbrandscenen. Moderator: Per Stefan Gersbro.

Nätverksträff med Business Finland

Business Finland bjöd in till nätverksträff med tolv finska förpackningsföretag med innovativa förpackningslösningar. 

Kundevent på MAMMA MIA! THE PARTY

En kväll hade Scanpack reserverat en föreställning av årets dansfest till förmån för Scanpacks utställare och kunder. Under kvällen utspelade sig showen på olika platser i lokalen och publiken sjöng med i ABBAs låtar. En fantastisk kväll med god mat, hög stämning och dansparty!

Scanpacks After Work

Alla deltagare bjöds in att avrunda dagen på Scanpacks AW. Detta i hjärtat av Gothia Towers, i lobbybaren Twentyfourseven. Vi erbjöd fina priser i baren och DJ som spelade.

4 oktober – 6 oktober 17.00-19.00

Utställarlista 2022

På Scanpack 2022 deltog 400 företag från 22 länder.