Scanpack Pioneers

- ett visionärt framtidsforum

- ett visionärt framtidsforum

Scanpacks nya arena för strategi, innovation och nya affärsmodeller

Förändringstakten inom förpackningsbranschen är hög. För att möta de stora makrotrenderna inom hållbarhet och digitalisering behövs en visionär framtidsarena där startups möter investerare, innovatörer slår sina huvuden ihop och där akademins forskare och studenter kan möta branschens ledande företag. Tillsammans skapar vi scenen och katalysatorn för framtida utveckling.

Välkommen till Scanpack Pioneers!

 

 

Nätverka för framtida lösningar

Innovationskraften blir större när idéer från spridning och dragkraft av andra. Scanpack Pioneers är arenan där kunskap och erfarenhet om material kopplas samman med nya digitala lösningar. Arenan är en katalysator för innovation och samskapande och en kraftkälla för framtidens idéer – en framtid som vi skapar tillsammans!

Matchmaking

Att samarbeta med startups är ett kraftfullt verktyg för förpackningsindustrins innovationsagenda. På Scanpack Pioneers får startups och storbolag chansen att träffa nya samarbetspartners. Storföretags resurser och nystartade företags innovation, talang och snabbhet blir en katalysator för framtida utveckling.

Scenprogram

Tema och ämnen på Scanpack Pioneers speglar den snabba teknikutvecklingen i allt från nya material, AI IoT, robotik och design. Här diskuteras hållbara tillämpningar och möjligheterna det skapar för förpackningsindustrin.

Följ med in på Scanpack Pioneers

Scanpacks nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få den senaste informationen om mässan och arenorna.

Prenumerera på nyhetsbrev