Varför har man inte tänkt på detta tidigare?

Jag tillhör en av dem som har svårt att öppna burkar och flaskor, trots min ålder, vilket har lett till att jag förespråkar nya lösningar och typer av korkar och förslutningar. Jag har ofta tänkt att man borde göra den klassiska skruvkorken lite mer anpassad efter fingrarna och nyss stötte jag på en lösning där skaparna tänkt i de banorna.

Det är United Caps, på uppdrag av Wattwiller, som tagit fram en ny skruvkork som ska vara mer ergonomiskt anpassad. Kravet var att den nya skruvkorken inte skulle behöva vridas så mycket när man först öppnade den och att den sedan skulle vara enkel att öppna och stänga. Resultatet blev en kork som påminner om en blomma och ska fungera precis som Wattwiller önskade. Någon som testat den? Fungerar den så bra som de själva säger önskar jag att jag får se den på många flaskor i framtiden!

united-caps

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ses!

/ Hanna