Mettler Toledo AB

  • Plats: B08:50

Beskrivning

METTLER TOLEDO säljer vågar och vägningssystem samt analys- och processinstrument för tillverkningsindustri och laboratorier. Företaget är representerat i ca 40 länder och har tillverkning på 18 platser runt om i världen, bl a i Schweiz, Tyskland, England, USA, Kina och Norge.
Koncernen, med huvudkontor i Schweiz, är noterat på New York Stock Exchange.
Totalt har koncernen ca 15.400 anställda och omsatte 2017 for 2.7 miljarder USD. METTLER TOLEDO Norden är en marknads-, sälj- och serviceorganisation med huvudkontor i Stockholm, men har också kontor i Oslo och Köbenhamn. I Finland och Baltikum, så är METTLER TOLEDO representerat av återförsäljare. I Skandinavien har vi ca.165 anställda med en årlig omsättning på ca.400 miljoner kr.

Inom området produktinspektion finns Mettler-Toledo Garvens som är den ledande globala tillverkaren av kontrollvägningslösningar. Mettler-Toledo CI-Vision är ett ledande företag inom visioninspektionslösningar för livsmedels- och läkemedelsindustrin. De bildar tillsammans med Safeline Metal Detection and X-ray inspection, CI-Vision och Pharmacontrol Electronic GmbH (PCE), Mettler-Toledos avdelning för produktinspektion.

Adressuppgifter
Mettler Toledo AB
Box 92161
120 08 Stockholm
SVERIGE
telefon
+46 8 7025000