17 november 2021

Möten för nya perspektiv på förpackningsbranschens utmaningar

Scanpack Pop-up 2021 är ett tillfälle att träffa aktörer inom förpackningsbranschen för att diskutera viktiga och aktuella frågor. Du får ta del av intressanta föreläsningar om förpackningsbranschens utmaningar i en framtid som formas av såväl digitalisering, klimathot som den pågående pandemin.

Mellan våra keynotetalare finns chans att nätverka med branschkollegor och ta del av nyheter. Svenska förpackningsgillet delar ut Scanstar, vi gör en framtidsspaning mot 2050 innan vi avslutar med mingel & förfriskningar i utställningen.

Keynotetalare

Dennis Pamlin

Förpackningsinnovation för 4:e industriella revolutionen

Dennis Pamlin är entreprenör och framtidsspanare. Han är bland annat strategisk rådgivare för företag och regeringar i frågor som rör ekonomi, teknik och innovation med fokus på hållbarhet.

Oskar Lingqvist

Packaging in the next normal - hur har världen förändrats långsiktigt av pandemin och vad kräver det av förpackningsbranschen framåt?

Oskar Lingqvist leder McKinseys globala avdelning inriktad på papper, skogsprodukter och paketering.

Läs artikel om Oskar Lingqvist >>

Catarina Rolfsdotter-Jansson

Framtidsspaning baklänges från 2050 - så fick vi en hållbar värld - vilka cirkulära lösningar och förändrade konsumtionsmönster syns i förpackningsindustrin efter pandemin?

Catarina Rolfsdotter-Jansson är programledare, journalist och författare med stor kompetens inom hållbar utveckling.

Program

Se hela programmet på Scanpack Pop-up 2021.

Se programmet »

Utställande företag på Scanpack Pop-up 2021